Saturday, February 26, 2011

sorry :(

sorry sebab busy dengan hal sendiri..macam macam kerja ade..



sekarang dah belambak gilew assignment, x taw nak kejar yg mana satu dulu, semua nak cepat, haishh kalau senang x pe lah jugak. kalau sebab tangguh tu memang la an sebab banyak sangat benda nak kena buat. kuiz la ape la. nasib baek ade kawan kawan yg saling tolong menolong,hmm :)







minggu depan pulak banyak midterm, nak kena
catch up semula la ape yg dah lupa sebelum nie, 
so minggu nie exam fever haha..
aduih bertambah stress nie haa..




                                                                              so aku kenalah study kan nak x nak pun..study la dengan kawan kawan group aku walaupun banyak yg melencong ke arah laen hehe.. tapi amat berguna sebab banyak jugak la tentang pelajaran,huhu..                                                                              




now otak dah makin bling bling pening sana pening sini, abis semua aku nak emo..malas dah nak pikir hal remeh temeh ape nak jadi jadi la. yg penting aku x kacau hidup orang laen,fullstop. yeay, study ! cewahh :)


then, cara aku lepaskan tensyen adalah dengan
maen badminton pada waktu petang lepas balik kuliah. itu pun kalau ade mase free la, if x, online 24 jam haha. lega la sikit an bila dapat maen puas puas.so tu je lah perkara perkara yg aku akan buat pada masa sekarang nie sampai la abis final nanti kot,hoho~









so, aku nak cakap sorry sangat2 kt blog aku ni,sebab tuan dye busy sangat2, x dapat nak layan dye macam dulu dulu.hehe~

with <3 ~akusempoisajew~

7 comments:

anym dan dunia said...

gudlux ye kamo jwab exm t :)

~akusempoisajew~ said...

anym > thanxz ye.. :)

Eza said...

selamat membzkan diri ye dik ;)

Latest entry: Basuh kucing dalam washing machine!

zatil said...

alala, comel je entry ni.hehe.
btw hai, saya zatil. saya follow blog awak ")

IFA Athirah said...

btol2x.bdmnton mmg bntu release stress.sy pn ske main bdmnton ptg2x http://geekintherainbow.blogspot.com/

nur'aifaa said...

belajar rajin2 yee :D

Ahtool Izzra said...

bittaufik wannajah ya ukhti :)