Monday, April 25, 2011

Dia muncul lagi ??!!



hello hai, assalam. bersua kita kembali wahai kawan kawan and blog ku yang cabuk + buruk ! ggrr, dah lame tak update kau sebab aku dah bosan dengan kau. ( ini semua hanyalah gara-gara otak aku yang sudah kering kontang dengan idea idea untuk mengupdate kau lah sayang,ngee~ ) 

okay, sekarang nie after aku bertungkus lumus study and macam macam lagi termasuklah ber"enjoy" sakan semua bersama member member yang isi kandungan otaknya sebijik macam aku ( lebih kuranglah kot..=,=" ) akhirnya "dia" bakal muncul dalam hidup aku..hahaha..( gelak jahat nie ! )

aku bebel panjang kat atas semua tu hanyalah pembuka bicara haha. straight to the point, "dia" yang aku maksudkan tu adalah FINAL EXAM ! mimpi ngeri aku datang kembali, halamak! 


- ini hanyalah signboard UTeM =) -


- di sini lah tempat aku, member2 serta warga UTeM akan berperang ! -

"dia" akan berlangsung selama lebih kurang 2 minggu, haishh amat amatlah memenatkan otak aku, tanpa gap pada minggu pertama bagi 4 paper,fuhh boleh pengsan kot. then minggu ke 2 tinggal lagi 2 paper untuk aku mencapai tahap kemerdekaan bagi tahun 1 nie, hoho happy sangat. =)

btw hari nie merupakan hari last untuk aku study Hubungan Etnik bagi paper esok pagi tapi well aku masih setia bersama sama laptop kesayangan aku siang and malam hehe ( entah kenapalah dengan kau nie Hidayu Ramli oii ) . esok 80 soalan objektif je kot. haha.


- nak maen tembak tembak ke baling dadu je ? muahaha.. -

ok, kat sini aku nak ucapkan terima kasih banyak banyak kat ibu bapa aku (muaahh..) , kat lecturer lecturer yang mencurah segala ilmu dan member member aku jugak yang banyak mambantu aku 24 jam tanpa kenal erti penat dan lelah (cewah ! aku nak bodek korang sebenarnya nie.. >,<" ) dan..err dan juga kepada someone nie yang selalu memberi aku semangat walaupun aku selalu busy dengan dunia aku sendiri, thanks MKI <3 u..

ops! dah banyak melalut dah wahai si gadis ayu yang manis muahaha ( termasuk bakul terangkat sendiri la plak hee ) . ok fine, selamat maju jaya kepada member member aku semua and tak lupa jugak kat semua warga Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTeM) yang sedang dan akan berjuang untuk ke medan perang. dan seterusnya untuk "dia", aku akan bertemu dengan kau pada keesokkan harinya, muncullah, hadirlah dalam kehidupan aku cepat cepat dan beransur pergi sekelip mata hohoho..


- untuk anda semua yang akan dan sedang menjalani peperiksaan =) -

owrite, sampai di sini sahaja kemelalutan aku setelah berbulan bulan tak update blog usang ini. rindu rindu kat kau =.= .. ok, stop. study study esok nak bersama dengan "dia" ! wohoho..

with <3 ~ akusempoisajew ~

4 comments:

somnus said...

MKI???? huhu..siapakah gerangannya???miahahah..gud luck to you toooo..huhu..HE...we'll come to you..tok menghentam jawapan..ahhah..ko baling dadu jer la ayu oii..pinjam ana nya dadu jutaria..heheh

~akusempoisajew~ said...

hahaha,,somnus2..dadu ana erk? haha bole je, 2 pon kalo ana bagi aku pinjam le.. =.="

afifah said...

terbaiklah ayu!!
kita sama2 berjuang ye..hehehe..gud luck kawan2ku exspecialy 7c's..

miss_ain said...

hai miss good luck k..
follow me back
http://lifegilacokelat.blogspot.com