Saturday, March 31, 2012

jangan pandang pandang movie

ok 1st assalammualaikum :)

em, right now aq still tired sangat sangat sebab seharian keluar berjalan. pagi dari pukul 6.50 hingga pukul 1 tengahhari aq buat lesen JPJ and alhamdulillah lulus. after that, pukul 2.15 petang keluar jalan jalan but actually nak pergi beli tiket ke Muar. lepas tuh melencong pergi Jusco tengok movie. yeyy tengok movie jangan pandang pandang. seriusly best giler. x kering gusi aq gelak.


aq rasa x rugi pun kena keluar duit 7 ringgit je haha. yang belum tengok lagi sila cepat cepat penuh kan wayang sementara masih open. gempak la sound dye dari tengok depan LCD or screen laptop je hehe. nie link untuk official fb jangan pandang pandang movie.

tak nak cerita panjang lebar. sila tengok triller movie tersebut, kalau rasa tertarik sila la ke panggung wayang yang berdekatan anda but kalau tidak tertarik just klik pangkah. senang camtuh.

ok then, selamat malam but actually now 3.35 am haha. time to membuta until subuh pagi esok. (ayat bersepah sepah, harap maaf).

assalammualaikum, much love ;)

1 comment:

sis92 said...

sis blom tengok lagi..tp banyak review ckp cite ni kureng sikit lah...